Something tells me I'm into something good

Glad
Jag känner mig inte alls som på bilden.
Inte alls faktiskt :)


Jackie Wilson - (your love keeps lifting me) Higher and higher


Del Shannon - Runaway


Så går det!Mitt sår på handen hade typ börjat inflammeras! Så alla rådde mig att riva av skorpan och tvätta det. Ni förstår inte hur skabbigt det var under ytan, FY FAN. Bilder är ingenting mot verkligheten. UÄÄEE.
Jag spelade till och med in en video av när jag drar av skorpan. Alltså det är helt SJUKT äckligt! Hahaha!


Allt ÄR så bra


Efter att ha fulat mig med syster i cam, pratat med Lisa i telefon och lunchat med Sofia så kändes livet bra igen! :D


Har haft ubermysig familjekväll ikväll, och charlotte gav mig i uppgift att städa ur alla skåp i köket, bara för att hon vet hur mycket jag älskar det. Jo, jag hör hur beige jag låter, men! det finns inte mycket som går upp emot att göra ordning i skåp. Alltså.

Min mamma ringde också idag, mitt i strykningen. Då upptäckte jag MiNa SjUkA sKiLlZ = jag kan stryka med en hand. Next mission: bara en fot.


Imorgon ska jag till IKEA med min bäver och sofia. PEPP!


YOU KNOW YOU LOVE ME, XOXO

FARMVILLE GIRL

 


Allt som var så bra

Allt gick tiptop. Vänner, framtidsplaner, relationen till familjen.. rubbet.


Sen vände allt. Varenda sak. Jag orkar inte fatta. Försöker bara hålla mig kvar i sadeln.Sikta mot stjärnorna

Jag är en del vidskeplig av mig och har alltid tyckt att det är roligt att läsa horoskop. Nu har jag dock börjat läsa det varje dag för att jag lagt till det på min Google-startsida. Jag vet att det är många som tänker att man formar sin dag efter vad som står där, därför bestämde jag mig för att alltid läsa det vid dagens slut. Tro fan att det har stämt, VARJE dag! Och om jag läst det före har det ofta stått typ "håll i pengarna" och sen har det hjälpt mig. Vet inte om jag uppskattar eller stör mig på att det är så verklighetstroget, men ja, med tiden kommer det väl en dag då det står "du älskar livet just nu" medan allt känns bajs. Til then... happy horoscope! (fan vad fult haha)


UPDATE

Jag tänkte uppdatera er eftersom jag så sällan skriver. Egentligen vet jag inte redigt vad meningen är, har ju kontakt med er på annat håll.. IAF. Nu är hösten här, och jag jublar! Älskar att kylan kommer, gillar lager-på-lager i klädväg och hur naturen förändras.
Ser du ekorren? :D


Jag har träffat galet mycket nya människor under kort tid, både helt nya från sverige, och bekanta Lundabor. Emmy har kommit hit och det är inget annat än gött! Även en hög sköna lundakillar har joinat!
Emmy!CP <3
Jag ska försöka uppdatera mer. Åtminstone i bildväg. Jag tycker väldigt bra om livet just nu iallafall (peppar peppar, ta i trä). Ett späckat schema och umgänge så är jag nöjd! Inte många klagomål från min sida :)


Brown eyes going green!


Trapt - Black Rose


For the last time.Jag andas ångest. Det känns som att jag kommer spy. Det känns verkligen som att jag kommer spy. Vad är det som händer? Varför darrar jag? Ok, ok, jag är bakfull. Som en skottkärra. Men...? Pandapanda save me!


Oh, what a night!
Igår bestämde sig Helena och jag för att åka och se Magnus Betner uppträda! När bussen rullade förbi piccadilly undrade vi hur fel vi åkt, insåg då att vi tatt busrouten mot fel håll! Så istället blev det Guinness, brandmän, live 70-talsmusik med dans, komik på annat håll och .. ja. En väldigt originell kväll. Haha! Tack för den!


Ny design!

Vad tycks?

(Uppdatera sidan om ni inte ser grönt!)

2006 in our heartsSedär! Jag saknar mitt långa hår :/


Gick igenom fotton och insåg att jag inte haft en "normal" färg/frisyr sedan denna tid. Fast jag tröttnar ju så jäkla snabbt så det hade aldrig fungerat. Just nu kan jag inte förstå hur jag ska orka vänta på att håret ska växa ut igen?!