Sunday morningJag får panik när jag tittar på röran i mitt rum. Jag får panik när jag tittar mig själv i spegeln.
Men livet känns riktigt underbart!Igår när jag gick från Piccadilly till Oxford mitt i natten träffade jag på 2 situationer:

1. Ett par i min ålder går mot mig. Tjejen har tagit av sig klackskorna och blöder från fötterna (trampat i glas?), gråtandes. Killen går bredvid men när tjejen glider ifrån honom skriker han åt henne att komma tillbaka. Sen rycker han tag i henne (!). Så jag vänder och går tillabaka.

J till tjej: Are you ok?
T till J: No! I'm NOT ok!
Kille till J: Hey, I'm taking care of this.
J till K: Yeah, I think you should leave her alone.
K till J: She's my girlfriend!
J till K: You're making her cry!!
K till J: She's carrying my six months old baby and she's taking the piss!!

OJ. Jaha.  

2. Jag går snabbt upp längs Oxford Street, på väg mot pizzaståndet och min busshållplats. Går förbi ett par killar varpå en säger..

K till J: Can you walk any faster?
- Jag skrattar och går vidare.
50m senare springer han ifatt mig.
K till J: I am not a weirdo!
J till K: Oh really? :)
K till J: Yeah! I just enjoy walking fast, like you! (uppenbart anfådd)
- Skratt! Jag stannar vid pizzaståndet
K till J: Is this what you were hurrying?
J till K: Well, I love food!
- Han skrattar och springer iväg med sin kompis.

:D

This is london!


En natt för alla tigrar
Igår fyllde Sofia år så då bidde det utgång till Tiger Tiger, där hon höll ett bord. Jag drack öl till kvällsmat och klädde mig i glitter (dresscode), sen bar det av! En riktigt bra kväll, skakade än en gång av mig alla bekymmer och veckans stress i house-källaren. Tack Paula, Sofia och Marlene (och alla andra) för en helskön kväll!
 


Mössa i AUGUSTI?!
Jag vet inte vad som hänt med vädret, plötsligt är det kallt! Under promenaden med Mike igår slog solsken plötsligt om till spöregn, där stod jag och tryckte under en bok i en halvtimme! (Fast det var mysigt). Det värsta är ändå störd-vindarna som kommit igång!! SKITKALLA!

Så idag åker mössan på! :) (fast ja... skitväder, bad hair day, kalla det vad du vill!)


Disney har gjort det igen!

Trailern till deras nya film, som kommer i december. Jag rös igenom den, IHH!
Panda tipsade mig om den, och ett av våra vinteruppdrag blir att se filmen ihop :D


Ironi!

CancerThursday, August 27, 2009 
You are trying to move beyond your hurt feelings today, but it isn't easy to do if someone else is inconsiderate. Nevertheless, it's important for you to realize that you cannot control how people react to you, even if you are tempted to manipulate their emotions by subtle things you say or don't say. Instead of wasting your energy on exerting your will, find a place within that can transform your fear into love by accepting others for who they are

Hatkärlek

Jag har delat upp ett ansikte i två bilder. Håll för den ena halvan, så märker du hur de båda skiljer sig i uttryck! Jag har förstärkt känslorna i min redigering, men grunderna fanns där utan photoshop. Häftigt!
Drømmer jeg? - Johnny Deluxe feat Anna Nordell

Jag blir alltid glad av denna!!


Fighting daylightI could feel my heartbeat taking me down,
and for the moment, I would sleep alright.
Invading with a selfish fear,
to keep me up another restless night,
another restless night.

so what if it's all a fucking lie?


The Pearls are back!

Idag kom familjen hem från sin semester i Frankrike. Hela dagen har jag spatserat omkring och försökte toucha upp huset för att det ska vara i sitt bästa skick vid ankomsten. Efter att ha stressat i mig min pasta-lunch (av rädsla för att de ska komma hem mitt i den) somnade jag på min säng. En halvtimme senare ryckte någon i dörren och helt plötsligt var all rädsla och oro borta och jag var bara genuint exalterad!! Jag sprang (till min egna förvåning) ner och kastade upp dörren, varpå en Teo hoppade rakt upp i min famn och sa "I am so happy to see you!!!", jag kan lova er att han inte var ensam om det.


Efter att ha kramat alla och catchat upp lite begav sig teo och jag till hans rum (övriga familjemedlemmar fick sammanlagt 7 minuter uppmärksamhet) och lekte med lego. Sedan spelade vi datorspel. Till slut hade fem timmar runnit bort och då nattade jag honom, med STORT nöje. Jag är så himla glad att de är hemma!!! Åh!


With me - Sum 41

Har inte lyssnat alls på dem förut (ok, radiobrus).
Men denna är med i Gossip Girl och jag tycker den är riktigt bra!


The stone has fallen


Jag är fri. Lisa, jag tror att det sista snöret om stenen har lossnat, den föll igår. En insikt ledde till en annan, som tog mig till ett nytt tankesätt vilket innebar en ny livssyn. Så starkt var det. 

Det är otroligt hur insikter kan påverka, hur man plötsligt står där och säger "varför har jag inte tänkt på det innan? varför har jag aldrig sett på situationen ur denna vinkel?". Man glömmer bort att det krävs 348 misslyckanden och lika många chockar för att komma dit. Att alla tårar är essentiella.

Vi såg Coco avant Chanel och jag kom på mig själv med att inte gråta. Jag minns inte när jag såg en film senast, där jag inte fällde tårar. Det var minst 7 månader sedan. Nu behöver jag inte det längre. Jag sympatiserade med karaktärerna men lät det stanna där, jag satte inte in dig och mig i huvudrollerna och sörjde vår förlust.


Stenen föll! Den bara föll!

Kärleken är blind?

Jag har spenderat X antal timmar om dagen vid datorn sedan jag flyttade till London. Har alltid varit en datornörd, som älskar att spendera min tid så, men skojar inte att beroendet ökat brutalt sedan flytten. Mina ögon har sagt stopp till slut, så fort jag bara tar upp datorn blir synen suddig och jag mår illa. Extremt! SÅ mycket tycker jag inte om det att det är värt att bli blind, såå....

Så jag har en ny regel: max 2h dator/dag. Det kommer gå så jävla dåligt!


Good vibrations


To-do-today!

1. Städa ur kylskåpet
2. Bada
3. Promenad med Mike;
- Lämna in dött Oyster Card
- Hämta kursdiplom på Carlton Centre
- Skicka Marias mobiltelefon
- Posta brev till mormor & Miriam
- Kolla till Emmas hus & mata Lilly (mjau)
- Köpa hallon/vit choklad-kakor
- Boka tid hos doktorn (handleds%#¤!!!!)
- Parken
4. Stryka

Inte ok!

Idag var min handled svullen redan när jag vaknade (i vanliga fall är den det mot kvällen), så jag tänkte att nu får jag bannemig boka en tid hos doktorn. Börjar ringa fem min innan de öppnat (8.55), och fortsätter tills förbi öppning. Till slut kommer jag fram och hamnar i kö. Efter 14.47 minuter så LÄGGER DE AV MIG. Jag blir så jävla rebellisk att jag tänker "MEN DÅ FÅR HANDLEDEN GÅ AV DÅ OM NI VILL DET!!". Tycker inte den servicen är ok!


Ta i så det blöder
Idag fick min näsa nog av alla snyt-fasoner.
Då började den blöda istället.
Två gånger.

When four becomes oneI need some love like I've never needed love before.
Jag saknar er!

Igår var min sista dag med Emma och Lisa, jag sov över hos dem och klockan 5 imorse hämtades de av en taxi till Heathrow. Jag gick hem och somnade om, vaknade vid nio och kände mig... ensam. Sjuk och eländig med ett qp-crew vars majoritet befinner sig i Sverige, det är bara inte rätt. Inte lätt. Det blir inte bättre av att man haft Johanna som inneboende i en vecka, nu är det bar så.himla.tomt.

Anna är också sjukling. Imorgon ska vi vara sjuka tillsammans. Snora ikapp, höhö.

Handleden som led

impro- rim:
Jag har en handled
en dag bröts den, det sved
"aj, aj, aj" sa jag
gick med gips var dag
tills den blev hel och fin
nu är den sönder på nytt!


Vet inte om jag nämnt här att min fd brutna handled börjat krångla? Well, det har den. Enda sedan den bröts (februari 2008) så har den blivit lite svag när jag överansträngt den men det har alltid gått över över natten. Inte nu. Nu blir det värre trots att jag inte använder den, jag börjar få panik! Går jag till sjukan vet jag vad som kommer hända, de kommer sätta mig i 7timmars-kön till röntgning med resultatet (+ 4h senare) "nej, det är inget fel så du får bara vila den". ÖÖÖH. Då tänker jag att det kanske är lika bra att ramla på den med flit eller låta Mike bita i den skithårt så att den faktiskt bryts på riktigt och kan läka normalt istället. Om en vecka är familjen hemma och jag vill bannemig kunna bära Teo! Pffft!

WhoBob WhatPants?

Min pappa vet inte vad SpongeBob SquarePants är... därför ska jag langa ett allmänbildande avsnitt, bara till honom. Så tänkte jag iallafall. Men det gick inte för alla avsnitt var inbäddade bajskorvar som youtube ville knapra på för sig själv. Men du får en bild iaf :)SpongeBob SquarePants heter SvampBob Fyrkant på svenska, det är en tecknad serie. Ytterst underhållande för oss berikade med humor av den torrare sorten.

Sjuk

  


Blööö! Jag är sjuk och klagsugen. Min näsa är täppt OCH rinner (när hände det senast någonsin!?). Hela min kropp är som en jäst deg, skelett och muskellös. Jag har en ostrivare i halsen, varje gång jag hostar (!) så river den av ett par köttremsor. Det positiva är väl att man snart kan göra en pesimistisk köttpaj av alltsammans!

Jag har dock hittat ett te som nätt och jämt stimulerar mina smaklökar. Utöver det är mitt kaloriintag inte så stort, jag blir anfådd av att konsumera. När orken kommer (när?) ska jag ut och leta citroner som en annan stenåldersman, sedan ska jag fylla truten med c-vitamin.

Imorgon åker mina tjejer, Emma och Lisa. Det är skit. Hur som helst ska vi ha en sista date idag med tacopaj och allt som hör därtill :) Om de vågar komma, vill säga...


NU, spongeboB!

Torsdag

Idag kom vi upp runt tio, sedan var det packning och städning och klockan ett följde jag min kära Johanna till tåget. Mitt nya oyster card krånglade och hux flux hade maskinerna dragit ÅTTA pund (ca 100kr). Jag gick och frågade i biljettluckan och mannen var inte bara snygg, han var SNÄLL också. I smyg satte han in 7 nya pund och blinkade med ögat. Jag gick lättad hem.


Min lilla förkylning har snabbt utvecklats till något trist. Jag har tjocka luftvägar, värk, täppt näsa och en extrem fysisk svaghet. Hoppas på förbättring, annars blir det sjukan imorgon. Lyckades ta en liten runda med Mike, sedan kom Jon hem från Frankrike. Jag berättade om tekannan jag tagit sönder (jo, jag tog sönder den en dag, vi drack te och jag råkade slå i en liten skål i den och då gick jäkeln itu) vilket han sa var helt lugnt, den var billig ändå. SKÖNT.

Tack johanna för dessa dagar, nu är det bara till att sakna dig tills vi ses nästa gång!

Nu ska jag upp och lägga mig att sova i rena lakan, hur lockande låter inte det? :)

Onsdag

Vi gick upp klockan sju med 69 saker på agendan. Efter att ha köpt picnicmat, beställt och hämtat ut zoo-biljetter, promenerat mike och duschat åkte vi till Regent's Park och London zoo. Här har ni en radda bilder :)


Det var fler djur, bla gorillor, lejon, tigrar, kameler, konstiga flodhästar osv.

Efter att ha zooat oss kom vi in på Estorick Collection of Modern Art, andra gången gilt ;) Vid det här laget hade jag blivit rätt snuvig, så efter det besöket köpte vi god mat som vi åkte hem med. Och godis. Sedan såg vi på Mamma Mia (vår film) och sjöng med och grät. Underbart!


Tisdag

Idag luffade vi iväg med tåg för att besöka Estorick Collection of Modern Art, men hamnade på tågstationen för Freud's museum istället. FINE! Tänkte vi och gicksprang mot upplevelsen. Det blev dock ingen, det var stängt. FINE! Sa vi då och åkte till rätt tågstation, när även Estorick var stängt sa vi inte FINE utan FUCK och skrattgrät en runda. Vi hamnade i en underbar möbelaffär vars inspirerande inflytande gav oss nya krafter.GE MIG DENNA SÄNG!!

Vi drack kaffe på starbucks och tåg sedan tåget till Camden Town. Johanna provade en klänning på marknaden och ägaren blev skitsur när hon inte ville ha den, skrek "never come back!" varpå johanna sa "I WON'T!!" :D Vi strosade upp och ner längs gatorna och jag hittade en skitfin jacka, som vi behövde ta ut pengar till (Johanna skulle köpa en piercing). När vi båda glömde bort våra kortkoder sa vi FINE, när bankomaten åt upp Johannas kort sa vi VAFAN och när vi kom tillbaka till min jackaffär och den stängt sa vi FAN. Johanna fick dock sin piercing och vi åkte hem. I QP åt vi kyckling och när den efterblivne kassören gav mig bröst istället för lår sa jag FUCK FUCK FUCK skithögt så att han skämdes en stund. Agnes joinade oss och vi gick hem och mös allesammans.

Måndag

Detta var vår inplanerade (och wannabe-välförtjänta) slö/bakis-dag. Efter att ha gömt oss inomhus större delen av dagen (i farmvilles och spongebobs sällskap) beställde vi hem pizza som vi avnjöt i parken med mike och solsken. Pizzan var riktigt god, livet  var riktigt gott!
 <- tryck på mig

Hahah! Detta var så roligt! Jag bad Johanna fotta mig när jag hoppade, det blev inte ens EN bild på mig i luften, jag blev skitsur, tönt som jag är. Men i slutändan skrattade vi bara åt det. Vi stannade tills solen gått ner, sedan gick vi hem.


Söndag

Vi var uppe klockan nio för att förbereda oss på The Church. Att få ner alkohol så tidigt är inte det lättaste, så vi drack baileys med mjölk eftersom det smakar oboy. Sminkning och ombyte, sedan bar det av! En riktigt värd dag! (The Church håller igång mellan 12-16 på dagen, alla klär ut sig och super ihop... och just det, sen är det komiker och strippor som underhåller alla).Ett stycke pirat och en snötiger...

OCH zebra ;DOmåttligt söt!ARRGHH! öhhHere we go again ;D

Vi var hemma vid fyra, fräschade upp oss och drack öl och fortsatte sedan till komediklubben The Queen's Head (känner att jag börjar få rätt inristade vanor!). Hade en riktigt bra kväll där och kom hem sent på natten, lät då dagens totala alkoholintag vagga oss till sömns. Glada och nöjda!
Rena igen!Såhär grann var jag (detta är klänningen jag fick)!

Lördag

Vi gick till Kilburn med stora planer på att handla utklädnad (till The Church), sätta in pengar och åka på utställningar. Då ville banken vara stängd och mitt Oyster Card sönder. DAMP sa vi och åkte och tröstshoppade på oxford street istället. Japansk mat i form av curry kyckling, sedan var batterierna åter laddade och vi lyckliga. Hemfärd blev det, sedan lite för mycket spongebob squarepants (jag har smittat johanna). Vi tänkte lägga oss tidigt, men har man bomull att skörda klockan elva så har man! HAHA. (Hjärta oss åt, sol, för att vi är så nördiga).

Fredag

Denna dag spatserade vi till Portobello Market redan vid nio på morgonen, sedan var vi fast där x antal timmar. Vi gick portobello road upp till notting hill och shoppade vad som önskades, Johanna köpte en sötsöt blomklänning till mig som försenad födelsedagspresent, jag fick även ett lypsyl från Bodyshop. Ytterst trevlig dag, dock tyckte vi tydligen inte att den skulle dokumenteras i fotoform? Hmm, på kvällen gjorde vi iallafall spetsade jordgubbssmoothies och förberedde oss på att dra ut, vilket aldrig hände. Istället drack vi än en gång öl på puben och jag blev kallad polack. Damp! Den kvällen somnade vi gott!Johanna med drinkarna (som var väldigt goda, btw)!
Vår humor ;D

Torsdag

Vi åkte till Primark och var där nästan precis när de öppnade. Efter att ha handlat för flera hundra begav vi oss till... WASABI. Oj vad ni måste blivit paffa xB Jag ÄLSKAR sushi och maten är så fräsch där, så jag kan inte låta bli att dela med mig!Johannas roliga sushibitsval :)

Efter att ha shoppat större delen av dagen (5h) åkte vi hem till en glad Mike och tog med honom på promenix.
Sedan blev det kinamat till kvällsmat och lokalpubs-öl som avslutning. Vi älskar öl.Johanna-vecka
Vi gick till the church i söndags, jag som sjörövare
och johanna som zebratiger (ytterst uppskattat).
Ska lägga upp en bildradda när det finns tid, antagligen efter att johanna åkt,
man ska ta vara på tiden! <3