Han

Jag vill visa dig för hela världen,
men ändå ha dig för mig själv.


Millie - My Boy Lollipop(Paula, kolla på dansarna i slutet, fy fan jag orkar itne! mest hon i mitten!! hahahaha!)


Monday Monday, so good to me

Jag har haft en kanonhelg! Nu ska jag strax äta frukost (C har köpt nytt fullkornsbröd och skinka, MAHH!), sedan promenera till Notting Hill. Behöver en utstyrsel till pappas 60-årskalas, det börjar närma sig! Oh, vad jag längtar!!

Simon ska boka hemresa och det verkar som att vi kommer vara i Lund samtidigt, haha toffelvarningarna är för många nuförtiden. Jag gillar!

Frulle var det!


  

(dagens)


Fredag

(jag testade en ny frisyr)

Jag har blivit bitter. Superbitz deluxuz.
Vi hoppas att det är pms.


Ikväll ska jag och Simon på bio, det blir antagligen Away We Go, för han har velat se den hur länge som helst. Vi vet ingenting om den, bestämde att det var förbjudet att se trailern! Det ska bli ett nöje att överraskas! :)

Jag vet inte hur jag ska fira jul. Biljetterna är asdyra nu och flera av mina vänner stannar i london över julen.. hmm. Svårt beslut, fast ändå inte? Det skulle vara uppfriskande att testa ett nytt sätt att fira på. Men så är ju också ett annat nytt sätt med Karins familj.. Någon som har något förslag?

Jag är hungrig nu. Vi åt tea redan fem idag, illa illa. Ska inte möta S förrän nio så det blir till att rota i skafferiet snart. Hoppas ni får en mysig kväll, det tänker jag ha! :)


Chinese - Lily Allen (Cover)

Denna versionen av Lily Allens 'Chinese' måste ni höra!
Vackert!


UPDATE

MyEm0.Com


♥ Jag har tagit ut min töjning för att låta hålet växa igen. Det ser ut som ett rövhål atm.
♥ Jag har bestämt mig för att stanna kvar i England efter jul. So far, so good. 
♥ Mina individuella band till familjemedlemmarna har förstärkts, och fortsätter stärkas avsevärt, one by one.
♥ Jag har bokat flygbiljetter för att vara med på pappas 60-års kalas, och är i Sverige 13-15 november.
♥ Jag har köpt en ny bok, Even After all this Time, som jag har svårt att lägga ifrån mig.
♥ Mike har lärt sig öppna dörren till mitt rum, 06.45 dyker han upp och sen snoosar vi ihop :)
♥ Hösten är här and I'm all over it (jag vet att jag tjatar, men jag får inte nog av den)
♥ Jag har hittat någon, som hittat mig, som tagit patent på mina tankar.
♥ Jag har varit och hälsat på Wendy, Andrew och little G en helg. Ovärderligt!
♥ Jag har färgat håret blondt för sista gången, för tillfället är min frisyr en INTE helt ok hockeyfrilla.
♥ Jag sover alldeles för sällan, alldeles för ofta.
♥ Jag tänker mycket på er där hemma, hur har ni det?

Så går det när man förlitar sig på dagens teknologi

Det visade sig att hela förra veckans svåra situationer berodde på att ett sms jag skickat aldrig kommit fram (där jag förklarade att jag skulle vara sen till mitt em-jobb-pass och undrade om det var ok). Jag visste redan innan att mina sms inte kommer fram ibland, men denna gången fick jag till och med leveransrapport utan att det funkat!! Sjukt att man har så stort förtroende till sina tekniska prylar, jag tog inte upp "problemet" på 4 dagar för att jag varit säker på att smset skickats och fåtts. Man förstår nyttan av att kommunicera face to face!!

Min familj är väldigt generös och de lånar ut Libertys förra mobil till mig. Skoja att jag bytt upp mig från min simpla Nokia? Jag älskar Sony E, de är mina favoriter.Denna har jag nu (lån), Libs gamla.
Gammal och gammal? FRÄÄÄSCH! :D


Städa bör man annars förstörs man (va)Ett typiskt julia-drag jag har är att rensa ut omkring mig när jag inte vill rensa ut mig själv. Igår hade jag mycket att tänka på och fick, tack vare det, så jäkla mycket gjort! Har rensat ut min garderob och börjat packa väskan med saker jag ska lämna i Sverige i november. Bland annat åker sisådär fem partyklänningar (är de helt oanvända?), mina sista två par högklackade (jag har liksom gett upp hoppet om att jag kommer ta på mig dem igen.. någonsin!) och flip flopsen (fast jag har inte bestämt mig om dem än, de är ändå praktiska om man ska ta Mike på en runda i december..).

Mina höstjackor har åkt fram, från att ha legat inknycklade (bokstavligt talat) längst bak i garderoben. Mahh! Kylan är här och jag är så nöjd med det!


What's up?
Jag förstår inte varför du ska hålla på såhär. Ena veckan är allt tiptop och vi kommer hur bra överrens som helst, nästa undviker du mig och är otrevlig. Vad fan!? Du är vuxen och vet att du är den som bestämmer, det är inget maktspel och du har inget att bevisa för mig. Du har valt att ha mig här, valt vetskapen om att vi kan stöta på varandra större delen av dygnet. Därför är det inte rättvist att behandla mig som matrester.

Och jag tar det personligt. Du är trevlig mot alla andra. Ja, ni är samma kött och blod, men jag är lika oskyldig som de är. Vill du att jag ska må dåligt? Mår du bättre när du ser hur nedtrampad jag känner mig? Värmer det dig inombords när min blick flackar av osäkerhet?

Jag är så trött på det.
Jag är så väldigt trött på det nu!


Gossip Girl, säsong 3

Jag hade tänkt undvika att börja på denna eftersom jag vet hur hårt jag fastnar, men i en stund av att inte ha något att göra (i kombination med ett par knuffar av Anna) blev det aktuellt och! här sitter jag nu.

Gött att vi är lika störda. Fast jag skulle hellre säga sköna. FAN VAD SKÖNA VI ÄR ANNA.


Alesana - Apology


Peppa deppen

Jag är inte deprimerad och jag känner att jag kommit långt i kampen om att inte känna behovet av depp. Men nu går stegen jag tar fan inte i majoritet framåt. Och det är jag själv som gör valen: jag har dras till mörk musik, vägrar att gå och lägga mig, tvekar med att äta och har just börjat läsa boken "Trouble in My Head - A young girl's fight with depression". Vad fan?

Det intressanta är att jag inte märker att jag dras åt det hållet förrän det hänt. Och då är jag redan nere!!

Jag tycker det är patetiskt.


Bright Eyes - First Day of My Life


SOAD - Ego BrainEn gammal favorit :)

I especially am slow
:)

So if you want to be with me,
with these things there’s no telling.
We just have to wait and see.
But I’d rather be working for a paycheck,
than waiting to win the lottery.
CHO


Uschamig vad jag är dålig på att blogga. Är det ens lönt om man inte har något att berätta? Då handlar varenda inlägg bara om hur man inte har något att skriva om. Som detta gör just nu.

Men vet ni vad? Nu har hösten kommit till London, på rikigt!! Och jag är superlycklig, känner mig som ett sommarbarn som är fött i fel månad, inte konstigt att jag stannade i magen 2 veckor längre än jag skulle, jag strävade efter att bli höstbarn. Hoho. Säkert.