Sista dragkedjan sluts

Nu har jag packat den sista väskan med mina saker från huset på Harvist Road. Detta blir sista natten jag bor här med mina saker i rummet. Imorgon ska jag och lille T till London Eye och sedan akvariumet. Han har längtat efter detta sedan i somras.

Det ska bli skönt att flytta. Skönt att inte bo på sin arbetsplats. Skönt att inte ha barn som vaknar halv sju på lördagsmorgon, och ser till att även au pairen vaknar då. Skönt att inte vara rädd för att vara i vägen.

Men det är inte bara enkelt. Jag kommer sakna att ha barnen i närheten, sakna deras hyss och gränslösa kärlek. Sakna nu-ska-jag-berätta-en-hemlighet-så-jag-stänger-dörren-stunderna man får med dem. Sakna mina klockan-åtta-promenader med Mike varje morgon, i regn, snö, sol och blåst. Sakna ljudet av hans tassar på väg in i mitt rum. Sakna även hans gränslösa kärlek.

Jag kommer fortfarande träffa familjen en gång i veckan. Men jag kommer inte gå ut med Mike, och det är så himla tråkigt. Vi har blivit bästisar under det gångna året, det blir svårt att bryta upp!


Imorgon flyttar jag. Så var live-in-au-pair-året slut!


Torsdag

Igår anlände jag till ett dimmigt london. Inatt låg jag i min älskades armar. Imorse väcktes jag av en Julia-galen sjuåring. Detta är sista helgen jag bor hos familjen Pearl. Jag såg fram emot ett par sista dagar, ett propert farväl. Men, haha, när jag anlände möttes jag av att mina duschsaker tagits in på mitt rum och min spegel blivit nedplockad och lagd bland min resterande packning...

Jag känner att jag är färdig med att bo här. Efter att ha spenderat natten i min blivande lägenhetskrubba har suget efter självständighet verkligen kommit igång! Steg ett: På söndag åker Simon och jag till IKEA för att köpa inredningsprylar. Jag älskar IKEA, Simon? Not so much. Men med tanke på att jag är den första som fått dit honom på de senaste åren lär han ha iaf några förväntningar.


Idag ska jag hämta ut mitt certifikat från engelskakursen, dricka en slö latte på QPs lilla Starbucks och försöka få rätt på alla utgifter. I eftermiddag börjar jag mitt nya jobb! Spännande!