hoppla livet hoppla!

Antingen så lurar man eller så luras man. Två lockande alternativ. Jag är så trött på fällorna!Livet går.. bra. Mitt jag är både främmande och oh så bekant. Tryggt och skrämmande. Äsch. Det har varit en bra helg i alla fall. Majjs sista. På fredag åker hon faktiskt, all min förnekning till trots. Jag hade helst av allt haft kvar henne här ungefär mest alltid. Det gick inte.

HUR SOM.

I fredags drog vi oss till Camden för att klä mitt ansikte i metallskrot. På kvällen blev det utgång. Lördagen var jag döende och nu slutar jag skriva för jag tycker det är för tråkigt.


AliensJag och Teo har ritat aliens ikväll, i ren Ben Ten anda. Jag gjorde de vänstra och Teo de på höger sida. Sen skulle han vara domare och då sa han "I'm probably gonna choose mine but you never know!" varpå jag tjatade om att vi borde ha en neutral domare, dålig förlorare som jag är. Men när valet väl skulle göras valde han min!!!! YES, JAG VANN! Vi skulle även skriva kommentarer om varandras aliens, jag fick "Best alien I have ever seen in my life! 1st top leage! 3 stars...  you know I am joking 1500 stars :)" Så himla sött!! Grymt generöst måste jag säga, för att jag känner Teo. Åh min lilla bebi är han! Verkligen mitt ankare i den här familjen!

The church

Igår var vi på ett ställe där folk klär ut sig och sedan festar mellan 12-16. Riktigt roligt! Inne i "danssalen" har de stora tv-skärmar där man ser vad kamerorna filmar, då och då zoomar de in folks bröst och skriver en kommentar över skärmen. De har ingen bar direkt, istället köper man en drinkbiljett och väljer sedan tre drickor som man har i en påse :D Vi hade en riktigt bra dag! Det var även liveperformance, bla en strippa. Det ni.Här har ni Majja och mig!
Vi spelar vidare på våra olikheter!

Med var även Emma (som katt), Malin (som kanin) och Marielle (som... glad :D?)!

          

Min outfit             Majjas outfit
(klicka på fottona för större)Längtan i förtid

Jag har förträngt att mitt kära QP-crew lämnar mig inom två månader. Jag VILL bara inte inse det. När vi pratat om det och jag påpekar hur ensamt det kommer bli så säger de att "du får fan heller skaffa nya vänner". SÅ JÄVLA UNDERBART :D Jag vet att det låter stört, men fattar ni hur älskad man känner sig? Majja är redan avundsjuk på vänner jag inte ens träffat än. Alla protesterar hejdvilt åt att jag ska umgås med folk i Queens Park, i hopp om att originalqpcrew består. Som om det kunde ersättas?


Hur som helst slog det mig plötsligt att de faktiskt kommer åka. Då blev jag jätteledsen! Jag vill ha kvar er här, fattar ni väl? Jag vill inte alls alls ALLS att ni försvinner. Vem ska jag nu rymma till? Vem ska jag träffa vid caféet? På hörnan? (utomstående bes ha översikt med det interna). Vem ska jag vandra med till till Sainsbury's far far away? ÄTA SUSHI MED EMMA?! Bög och bajs. Jag ska kidnappa er allihop. Det är bäst för er att ni hälsar på mig om jag inte ska skaffa nya kompisar (ja, detta är ett hot).


naj naj naj


Dagens

- Undrar hur det kommer bli, det här.
- Inte jag heller.

Fitta :)

Blöö. Min frukost fanns inte, lunch hände nästan hos Emma (en muffins, ett äpple, krusbär) och jag törs inte gå ner och äta något för att charlotte är i köket och donar. Jag törs, men tanken på att göra det får mig att tappa aptiten.

Och nyss skrev jag asmycket men allt försvann.


FITTA. Har jag att säga. FITTA FITTA FITTA FITTA. Mitt hår ser allmänt illa ut och gör precis inget jag vill. Min hud har plötsligt (inte igår, åh nej, inte i morse men nu!) bestämt sig för att göra om mitt face till en skyttegrav, torr och jävlig! Jag har tretusen kläder men tro fan att nått ser bra ut. GAHH jag vill bara skrika och stycka och hata. Varför idag? Snart ställer jag in.


Rastlös utan klösJag är så jävla uttråkad! Rastlös men också TOM på idéer! Kan inte komma på något jag har lust att göra, hur ofta är det såhär, liksom? INGET biter på mig, allt verkar osexigt. Så BULL. Fattar inte varför det blivit så?


Funderar på att lägga mig tidigt... om grannarna väcker mig... DÅ blir det ännu tråkigare!

Juhammad & Majdullab goes IKEA

Vi åka IKEA på den. Alla vara med på då. Den.


Haru kul på jobbet eller?